2 Yaka Bir ismail Dizi Konusu

İzlediğiniz Dizilere Yorum Atarak bize destek olabilirsiniz.
2 yaka bir ismail, iki yaka bir ismail 1. Bölüm izle, iki yaka bir ismail dizisi, iki yaka bir ismail izle, 2 yaka bir ismail dizi, iki yaka bir ismail fragman, iki yaka bir ismail son bölüm izle, iki yaka bir ismail oyuncuları, 2 yaka bir ismail hangi kanalda, saat kaçta, 2 yaka 1 ismail izle
iki yaka bir ismail resim
Merakla Beklediğimiz ’2 Yaka Bir İsmail’ Dizisinin Konusunu Merak Edenler Bu Konuyu Okusun…
Artık fragmanları çok sık yayınlanmaya başlayan ‘2 Yaka Bir İsmail‘ dizisi şimdiden herkesin dikkatini çok çekmeye başladı. Özellikle dizi müzikleri henüz dizi başlamamış olmasına rağmen çok ilgi çekiyor. Türk ve Yunan müziklerini mixleyerek dizide yayınlayacaklarını tahmin ediyoruz. Bu da çok güzel bir dostluk göstergesi olduğunu belirtmek isteriz.

Çocuk yaşta hem öksüz hem yetim kalan İsmail, Ayvalık eşrafından Çıkık Kamil tarafından büyütülür. İsmail, evlenecek çağa geldiğinde gönlünü Çıkık Kamil’in kızı Hacer’e kaptırır. Hacer’le İsmail, Kamil’in bütün itirazlarına rağmen evlenmeye karar verirler. Ancak düğüne 1 ay kala, Ayvalık’la Midilli arasında balıkçılık yapan İsmail’in teknesi alabora olur, İsmail birkaç gün Midilli’de kalmak zorunda kalır. Geçici bir süreliğine hafızasını yitiren İsmail, Midilli’de Kalliope isminde dul bir Yunanlı kadına aşık olur ve onunla evlenirler. Günler sonra hafızası yerine gelen İsmail, deli gibi sevdiği Hacer’den de vazgeçemez ve on gün sonra onunla da evlenir.
Bir gönüle iki aşk sığdıran balıkçı İsmail, birisi Midilli’de, birisi Ayvalık’ta yaşayan iki ailesi arasında mekik dokumaya başlar.

Kategori:



Yorum Gönder:

Copyright ©ikiyakabirismail.